Kankercongres 2020

zaterdag 28 november 2020

Het verschaffen van volledige en actuele informatie omtrent preventie, diagnose, behandeling en chirurgie aan patiënten en familie is één van de belangrijkste objectieven van onze organisatie. In lijn met deze ambitie namen we nu 5 jaar geleden het initiatief tot het organiseren van een kankercongres in Gent. We werken ondertussen samen met toporganisaties Stop Darmkanker, CRIG (het Kankeronderzoeksinstituut Gent en Kankercentrum UZ Gent) en CORE (Centrum voor Oncologisch Onderzoek - Universiteit Antwerpen) en brengen een kwalitatief hoogstaand programma, inclusief nieuw en innovatief onderzoek op het vlak van preventie, diagnose en behandeling van kanker.

En dus volgt ondertussen onze vijfde editie van het kankercongres op zaterdag 28 november. Een beetje anders want het is dit jaar een ONLINE editie omwille van COVID 19, maar het is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is en het is GRATIS! 

Algemene sessies over oorzaken van kanker, genetische aspecten en immunotherapie worden aangevuld met meet-the-expert sessies over borstkanker, darmkanker, bloedkanker en klinische studies.

Dus noteer alvast de datum, schrijf je in en neem deel vanuit je luie zetel thuis. Het programma is in het Nederlands en te vinden op www.kankercongres.com. 

#beautifulafterbreastcancer #beautifulabc #kankercongres2020 #online #crig #stopdarmkanker #core

 

 

Sponsors