Het 2014 Beautiful ABC Concert in België

vrijdag 20 juni 2014

Na het overdonderende succes van het Beautiful ABC Concert, editie 2013 besloot Beautiful ABC hetzelfde spoor te volgen in 2014. Graag nodigen we u uit op vrijdag 20 juni 2014 in Solvay Bibliotheek te Brussel voor het concert 'From Hope to Joy' naar ons credo. 

Tijdens dit uniek concert, onder begeleiding van Ksenia Kouzmenko, brengen violiste Lisa Jacobs, sopraan Hanne Roos en pianist Daniel Blumenthal een bloemlezing uit het oeuvre van de internationaal gerenommeerde componist-dirigent Dirk Brossé. Hanne Roos brengt de 'Haiku Cycle 1', een muzikale reis doorheen emoties van vreugde en hoop, gebaseerd op de Haiku's van Europees President Herman Van Rompuy. Na de voorstelling bieden wij u een door de artiesten gesigneerde cd aan, en een degustatieve ontdekkingsreis door het Toscaanse wijngoed Avignonesi. 

Tickets voor concert inclusief wijndegustatie zijn verkrijgbaar aan €80 en kunnen besteld worden tot 16/06 via overschrijving op BE50 7350 3764 8718, BIC KREDBEBB (the Beautiful After Breast Cancer Foundation), met vermelding van de namen van de aanwezigen in de mededeling. 

 

Sponsors