Immunotherapie

zaterdag 3 november 2018

Immunotherapie en haar ongelooflijk potentieel ter behandeling van kanker, inclusief borstkanker in een gevorderd stadium met metastasen. De resultaten uit deze studie dienen nog te worden bevestigd in grotere klinische studies, maar zijn niettemin veelbelovend.

Wil je meer te weten komen omtrent immunotherapie en innovatie in diagnose en behandeling van kanker, met inbegrip van borstkanker, het staat op het programma van het kanker congres dat we samen met aantal partners organiseren, binnenkort op 24 november in Gent.

Meer info en tickets via www.kankercongres.com

Tot dan!

Bekijk ook deze link:

https://www.forbes.com/sites/victoriaforster/2018/06/04/new-immunotherapy-treatment-removes-all-tumors-in-woman-with-advanced-metastatic-breast-cancer/?fbclid=IwAR2Lk5Q0myDOg50rA6cgCHa3Gqla4bznBx4edMsT3WZjJR1H10hGRH3Dv1E#593871af1005