LiveToConquerCancer

donderdag 6 juni 2019

We do #LiveToConquerCancer....door borstkankerpatiënten en hun families toegang te geven tot complete en kwalitatieve informatie en ondersteuning via verschillende kanalen en evenementen, en door vooral dicht bij de patiënten te staan tijdens en na de behandeling, met het doel patiënten in staat te stellen geïnformeerde beslissingen te nemen en hen te inspireren in hun overtuiging dat een mooi leven na borstkanker mogelijk is. #beautifulafterbreastcancer #fromhopetojoy 

ASCO (de American Society of Clinical Oncology) hield haar jaarlijks congres tijdens het afgelopen weekend. Het is de grootste wereldwijde bijeenkomst met educatieve en wetenschappelijke sessies in alle oncologische disciplines, inclusief borstkanker. We kijken alvast uit naar de laatste nieuwe ontwikkelingen in diagnose en behandeling van borstkanker! Stay tuned for more news.

https://www.facebook.com/ASCOCancer/videos/311268589465758/?t=2

https://www.asco.org/advocacy-policy/advocacy-center/live-to-conquer?fbclid=IwAR1hrfOcT0Op2OchKNLAgJyuYvBvz-dTkUQWJbp-G256xTNdziffkRGouYo