Oncology Data Summit

dinsdag 18 juni 2019

Je patiëntgegevens worden steeds belangrijker voor een breed scala aan doeleinden: om wetenschappelijk onderzoek te ondersteunen, om tegemoet te komen aan de behoeften van patiënten door de resultaten te verbeteren op het gebied van preventie, behandeling en kwaliteit van leven, en om de uitdagingen in de huidige gezondheidszorg aan te pakken.

‘Unleashing the potential of data to improve cancer care’, daar ging het over op de Oncology Data Summit die vandaag door EFPIA werd georganiseerd.

Zeer interessante discussies met alle belanghebbenden, waaronder de farmaceutische industrie, patiëntenverenigingen, de academische wereld en gezondheidsinstellingen en overheden! De stem van de patiënt werd gehoord en de noodzaak om vertrouwen te bieden in het gebruik van patiëntgegevens voor onderzoek en om een ​​vertrouwde omgeving te creëren voor dialoog omtrent het gebruik van gezondheidsgegevens werd duidelijk onderstreept!

We brengen binnenkort meer over dit zeer interessante onderwerp!