Throwing back on Thursday? Waarom niet!

donderdag 28 mei 2020

Dit is BRA-dag 2014. Wist je dat we de eersten waren die Breast Reconstruction Awareness Day organiseerden in België om vrouwen beter te informeren over mogelijke opties in borstreconstructie en de meest innovatieve chirurgische technieken die beschikbaar zijn? 

Helaas ontbreekt het vrouwen vandaag nog steeds aan belangrijke en vereiste informatie om weloverwogen geïnformeerde beslissingen te kunnen nemen.

BRA-dag werd voor het eerst geïntroduceerd in België door Prof. Dr. Phillip Blondeel, oprichter van onze organisatie en plastisch chirurg met wereldfaam voor zijn pionierswerk in borstreconstructie en microchirurgie. Het wordt sindsdien georganiseerd door tal van andere instellingen en ziekenhuizen in binnen- en buitenland 

En de twee fantastische dames? Ze waren er bij van in het begin, en zijn nog steeds erg actief in en heel nauw betrokken bij BABC vandaag. Ze hebben de impact van borstkanker in hun persoonlijk leven ervaren en het enorme belang van toegang tot informatie en zorg. Alleen warme gevoelens voor Elisabeth Lampens en Ria die we zo graag bij ons hebben.

Als je meer wil te weten komen over borstreconstructie en de technieken die momenteel beschikbaar zijn, dan kan je veel waardevolle informatie vinden op onze website (link in bio - onze website zal trouwens binnenkort een heel nieuw design krijgen) of je kan contact met ons opnemen via DM of de contactlink op onze website.

Wij zijn er voor jou!