Lancering Boezemtas

vrijdag 23 april 2021

Het is onze missie om de vele borstkankerpatiënten te ondersteunen en daarom  zijn we zo blij om, ter gelegenheid van de 10de verjaardag van Beautiful After Breast Cancer, onze enige echte 'Boezemtas' te lanceren!

Een warme steun voor patiënten bij wie voor het eerst borstkanker is vastgesteld. Een comfortabele tas met handige tips en trics, informatie en sample producten om patiënten te ondersteunen en te begeleiden tijdens hun behandelingstraject en daarbuiten, gratis geleverd via onze officiële borstcentra in België.

Een tas die niet alleen nuttige inhoud bevat, zoals nuttige referenties in verband met behandeling en borstreconstructie, protheselingerie, pruiken, mooie mutsjes, en compressiemateriaal, maar ook afzonderlijk kan worden gebruikt voor dingen die hen nauw aan het hart liggen.

Onze Boezemtas werd vandaag gelanceerd in het UZ Gent, in aanwezigheid van Prof. Dr. Phillip Blondeel, Hoofd Plastische chirurgie van het UZ Gent, en Prof. Dr. Herman Depypere en Prof. Dr. Geert Braems verbonden aan de Borstkliniek van het UZ Gent. 

En in aanwezigheid van AVS!

In de loop van de volgende maanden, zullen onze boezemtassen verder worden verdeeld aan de vele borstkanker patiënten verbonden aan de Vlaamse borstklinieken. 

Een heel warm dank je wel aan onze sponsors Amoena, Anita, Juzo, Bauerfeind, Medi, Cent pur Cent, Adephar, Altijd Mooi, Love Charlie, Neliane, Moonica, Avène en La Roche Posay voor hun fantastische bijdrage aan onze Boezemtas.

Images

Boezemtas_2.jpg