Welkom aan MOTIVA, onze nieuwe sponsor

maandag 22 oktober 2018

Welkom aan MOTIVA, onze nieuwe sponsor. Motiva sponsort o.a. "De Stephen S. Kroll Fellowship".

Motiva heeft meer dan 30 jaar evaring en succes in geavanceerd productdesign en -ontwikkeling, technologische productie en productondersteuning. De siliconen borstimplantaten van Motiva zijn de meest innovatieve implantaten vandaag beschikbaar.

Een revolutionair en dynamisch systeem dat de manier waarop ronde borstimplantaten worden waargenomen, zal veranderen. In de matrix kunnen chirurgen eenvoudig het ideale implantaat voor elke cliënt opzoeken, rekening houdend met de verschillende esthetische doelen.

Met de meest uitgebreide keuzemogelijkheid van 500 Motiva Implants® hebben chirurgen altijd een ideale oplossing voor de meest veeleisende klanten.

http://motivaimplants.nl/