BRA Day 2020 - Antwerpen

zondag 18 oktober 2020

BRAday of Breast Reconstruction Awareness Day werd voor het eerst in België geïntroduceerd door Beautiful After Breast Cancer en Prof. Dr. Phillip Blondeel, oprichter van onze organisatie, om patiënten beter te informeren over mogelijke opties inzake borstreconstructie en de meest innovatieve beschikbare technieken. Het wordt sindsdien georganiseerd door tal van andere organisaties en ziekenhuizen in binnen- en buitenland.

We informeren jullie dan ook heel graag omtrent een online BRAday webinar georganiseerd door de borstklinieken en plastisch chirurgen gevestigd in Antwerpen op woensdag 21 oktober! Een initiatief dat we heel graag ondersteunen.

Als je meer willen weten over borstreconstructie en de voor- en nadelen van een operatie, neem dan zeker deel! Aanwezigheid is gratis. Meer info en programma via http://www.antwerpbraday.be/

Andere interactieve infosessies over borstkanker en borstreconstructie kunnen jullie binnenkort ook online volgen als onderdeel van ons jaarlijkse kankercongres, co-hosted door Prof. Blondeel, op 24 november. Lees meer via www.kankercongres.com